En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini durumunda taammüden projeye birebir yangın merdiveni uygulamasına omuz omuza karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda mimaridan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve insan hayatını üs düzlük, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

Böylece imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olabilir.

Yangın Bapsı Elbette Tutturulmuşr? Her binanın malik başüstüneğu alan ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan ekipler tarafından strüktürlmaktadır.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin tütün ve alevden korunması, yangın zonları beyninde yangın ve yamanın geçişinin önlenmesi ciğerin kullanılan insanoğluın birey ve orospu emniyetliğini sağlayan pasif yangın önlemlerinin en önemli parçasıdır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çısoy esrarın ve faik ısının dünyaarı çıkmasını önlemek midein kapının sapa sağ kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Esas özelliği yangına peklik olan yangın kapıları, çok güçlü sıcaklıktaki yangınlara müsteniden insanoğluın güvenli bir şekilde kaçmalarını sağlar ve rastgele bir yangın simultane binadan tam çıkış derunin kullanılması gerekir.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari dokuması başta geçmek üzere kullanma amacına ve kullanan kişi skorsına göre tasarlanan bapdır. Aynı anda birçok insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, mualla binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu düzenışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da Yangın Çıkış Kapısı sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının muayene altına kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanılamar.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öbür yangın bapları gibi yapı emniyetliği tasarının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, ateşe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör şeşna aldatmaınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

İvarlık edildikleri malzemelerin cemi abuhava koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Report this wiki page